Noutati

Xella Ro, premiată pentru calitatea soluțiilor de eficiență energetică oferite în România

STIRE XELLA EFICIENTA ENERGETICA

Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România (AAECR) a premiat Xella Ro acordând o diplomă de merit pentru calitatea soluțiilor de eficiență energetică produse și distribuite în România.


Acordarea diplomei a avut loc în cadrul celei de-a noua conferințe organizate de singura instituție care pregătește și certifică auditorii energetici din România. După ce, în 2014 au fost oferite detalii despre avantajele blocurilor de zidărie YTONG, anul acesta Managerul de Produs, Mircea Sibana, a susținut o prezentare despre specificul produselor Multipor, cu accent pe avantajele aplicării de materiale termoizolante naturale și minerale.

Prezentarea a avut ca studiu de caz aplicat proiectul casei M1, o clădire proiectată în Germania care produce mai multă energie decât consumă. Pereții exteriori sunt realizați în totalitate cu produse furnizate de Xella, respectiv blocuri de zidărie YTONG alături de plăci minerale izolatoare Multipor.

Calitatea în construcții și tendința de atingere a celor mai înalte performanțe încep să fie valorificate și apreciate considerabil de instituțiile de specialitate din România. Ne bucură faptul că produsele Xella sunt printre primele luate în vizor de aceste instituții și, mai mult decât atât, faptul cã produsele Xella sunt utilizate în cât mai multe proiecte la nivel național, datorită avantajelor pe care le oferă.