Multiestimatorul de economii

Termoizolarea cu MULTIPOR este solutia ideala pentru a diminua considerabil facturile mari la gaze si curent electric pentru racirea locuintei.
Incalzirea pe timp de iarna si mentinerea unei temperaturi racoroase in sezonul cald vor costa semnificativ mai putin.

Va putem demonstra, nu trebuie decat sa calculati!

Multiestimatorul de economii va ofera informatii personalizate pentru specificul locuintei dumneavoastra si va raspunde la intrebarile:

  • Care este costul anual pentru incalzirea locuintei mele si care va fi acesta dupa izolarea cu MULTIPOR?
  • Care va fi valoare economisita din costul anual pentru incalzirea locuintei mele dupa termoizolarea cu MULTIPOR?
  • Care este cantitatea de material necesara pentru realizarea termoizolatiei interioare cu placi MULTIPOR?
  • Cat de repede voi amortiza investitia facuta?

Multiestimatorul de economii include 3 pasi simpli care presupun completarea cu informatiile de baza si parametrii tehnici specifici locuintei dumneavoastra. Realizarea calculelor dureaza doar 5 minute, dupa care Multiestimatorul de economii va afisa in RON valoarea pe care o puteti economisi prin utilizarea  termosistemului MULTIPOR.

Va trebui sa introduceti dimensiunile spatiului si alte date legate de configuratia locuintei, deoarece fiecare casa este diferita iar nivelul de termoizolare depinde de o serie de factori.

De exemplu, conteaza ce orientare are apartamentul sau casa in functie de punctele cardinale sau ce suprafata au peretii pe care se afla ferestrele. Atunci cand se termoizoleaza o constructie se iau in calcul foarte multe variabile. Este ca un diagnostic personalizat, care depinde de: tipul de clima din zona in care locuiti (de aceea se cere regiunea geografica in care va aflati), orientarea in functie de punctele cardinale (cat de mult soare patrunde in casa), daca se mai afla si alte constructii in jur (care  protejeaza de vant), etajul (cat de expus este la intemperii), daca este apartament de colt sau nu, etc.

Incepeti calculul acum!