Case nou construite

banner Multipor termoziolare la exterior

In cazul caselor nou construite sistemul termoizolator imbunatateste performantele termice ale cladirii si contribuie la cresterea gradului de confort.
Unul dintre avantajele principale in utilizarea placilor Multipor pe fatadele caselor noi consta in faptul ca permite transferul de vapori.

Este indicat ca nivelul de umiditate dintr-o locuinta sa aiba valori optime cuprinse intre 40-60%, pentru sanatatea locatarilor. In situatiile in care peretii nu sunt bine termoizolati, un nivel prea mare de umiditate favorizeaza aparitia condensului si a problemelor cauzate de acesta, de tipul mucegaiului si igrasiei, iar un nivel prea mic de umiditate pot aparea probleme respiratorii, mai ales in cazul copiilor sau persoanelor varstnice. Acesta este motivul pentru care se recomanda sa optati pentru materiale termoizolatoare care sa permita transferul de vapori, dar si sa mentina constanta temperatura interioara pe parcursul intregului an.

Pentru realizarea unei constructii noi exista posibilitatea de a beneficia de materiale de constructii de ultima generatie care ofera  multiple avantaje beneficiarilor. Totodata utilizatorii cunosc viitoarele tendinte in constructii putand alege materiale care sa raspunda cerintelor din domeniu pe termen lung.

Astfel, este important ca materialele de termoizolare utilizate sa asigure un impact redus asupra mediului si o durata de viata cat mai lunga pe langa siguranta si performantele energetice superioare.

Placile Multipor sunt naturale 100% si au o durata de viata de trei ori mai mare comparativ cu alte solutii non-minerale.